Aktuelt

Få inspirasjon og informasjon ved å lese siste nytt om våre produkter og merkevarer.

Siste nytt fra Neudorff | 24.10.2022

NEUDORFF ER «ÅRHUNDRETS VAREMERKE» I KATEGORIEN PLANTEVERN

Neudorff er pionerer innen utvikling og produksjon av bærekraftige produkter til hagen. Selskapet ble kåret til ett av århundrets varemerker i kategorien for plantevern da den anerkjente forlagsgruppen Zeit delte ut priser til store tyske varemerker. Juryen hedret Neudorffs enestående prestasjoner innenfor plantevern i en åpen kåring.

Info fra Neudorff | 04.12.2020

Neudorff vinner av den tyske bærekraftprisen

Den tyske bærekraftprisen 2021 innenfor transformasjonsfeltet "Ressurser" gikk den 4. desember 2020 til W. Neudorff GmbH KG, produsent av miljøvennlige produkter for plantepleie og naturlig hagearbeid.

Nyhetsbrev | 25-10-2021

Mus og rottesesongen står for døren

Det kan fort bli dyrt når gnagerne har funnet veien inn i de norske hjem og hytter. De kan gjøre stor skade på inventar og bolig. Det skal faktisk ikke mer enn en åpning på 5-7 mm til for at musene skal komme seg igjennom.

Vi gir deg rådene for å unngå store skader!

Nyttige råd

Derfor bør du mate fuglene hele året

Mange av oss mater fuglene gjennom vinteren og finner stor glede i se på de vakre skapningene når de forsyner seg av fuglebrettet. Noen mener småfuglene kun skal mates gjennom vinteren og frem til påske, mens andre mener de fint kan mates hele året, uten problem.

Nyttige råd

Slik kvitter du deg med skjeggkre

Skjeggkre og sølvkre er faktisk ikke de samme krypene selv om man skulle tro det. Skjeggkre er større og har lengre haletråder. I tillegg er de mer hårete, men de har lik kroppsform. De trives best i et fuktig miljø, men kan fint overleve i tørre miljøer også.

Nyttige råd

Nå kommer maurene og slik blir du kvitt dem

Når våren melder sin ankomst med varmere dager og netter, kan du være helt sikker på at også mauren våkner til liv. Mauren er liten og sort og lever sammen i hopetall. Får du øye på én maur inne kan du være helt sikker på at du har en liten armé med små arbeidere som leter etter mat og godsaker hos deg.