Vilofarm forhandler følgende merkevarer

Trinol er eid av Danish Agro og er søster- selskapet til Vilofarm. Trinol producerer insekt og gnager midler utviklet og tilpasset til det nordiske marked. Trinol tilbyr brukervennlige løsninger som oppfyller behovene til den moderne ansvarsbevisste forbruker.

Neudorff er et navn som står for kvalitet og bærekraft. Hobby- og yrkesgartnere over hele verden drar nytte av deres mangeårige erfaring. Produktene eksporteres til mer enn 20 land, er godt etablert på det norske markedet.

De tradisjonsrike norske RAPP-fellene er markedsledende i Norge, og den prisbelønte og patenterte musefella RAPP2 i plast har etablert seg godt hos skandinaviske musefangere.

Silvandersson leverer produkter mot insekter og skadedyr.

Radarcans oppdrag er å gi effektiv, bærekraftig og hygienisk beskyttelse mot insekter, parasitter og uønskede dyr. Alle enheter er utviklet i samarbeid med forskningsinstitusjoner, laboratorier og universiteter for  å forbedre utviklingen og effektiviteten til hvert produkt.

Hercules Villfugl leverer høykvalitets fugleprodukter med design som er laget for den bevisste fugleelskeren. Hercules Villfugl har ett stort utvalg til villfugl, ekorn, bier, pinnsvin.