TRINOL Bed Bug Alert 2 pcs

Beskrivelse:

/ Limfelle for påvisning av veggedyr

/ Limfellen plasseres mellom madrass og sengeramme, mellom madrasser, eller andre steder i nærheten av senger

/ Kontakt huseier og vis fram fellen om du fanger noe. Er du huseier, kontakt skadedyrfirma

/ Har man først fått veggedyr er de vanskelig å bli kvitt OG man bør derfor oppsøke profesjonell hjelp

/ Hotell, campinghytter, ungdomsherberger og studenthjem er utsatte pga. gjennomtrekk av mennesker. Man kan få med seg veggedyr hjem i bagasje, brukte møbler og sengetøy. Dyrene kan spre seg mellom leiligheter i samme bygg

 

Varenummer: 200575

NOBB: 56829878

Pakning: 2 stk

D-pak: 12 stk

Produktinformasjon

Veggedyr gjemmer seg bort i sprekker og hull, noe som gjør det svært vanskelig å oppdage dem. Den klare og trygge veggedyrvarsleren i plast glir inn mellom madrass og ramme, eller et annet sted som du ønsker å avdekke veggedyr.

Den holdbare, spesielt utviklede geleen tiltrekker og fanger veggedyr hvis de finnes. Til bruk i hjem, sykehus, sovesaler, sykehjem, hotell/motell, bagasje, bil eller andre steder du trenger å sjekke for veggedyr.

Det er mulig å se resultatet innen få timer (kan ta opptil flere dager i enkelte tilfeller).

Klar til bruk

1. Putt veggedyrvarsleren mellom madrassen og sengerammen, i hjørnene av sengen,ved sengebena, bak og rundt hodegjerdet, i nærheten av hjørner, sprekker og hulrom.

2. Kontrollér Trinol veggedyrvarsleren daglig. Kast den umiddelbart hvis den inneholder veggedyr. Hvis det finnes tegn til veggedyr, må det umiddelbart brukes kjemisk bekjempelse,varme- eller kuldebehandling for å få kontroll på og eliminert veggedyrene.

Produkter i samme kategori